2017. május 1., hétfő

Nem csak egy Pinterestes nőci vagyok :-)

Én még soha nem írtam bakancslistát. Nincsenek is nagy vágyaim, álmaim. Néha azonban mégis jön valami kattanás, olyan " húú ezt de jó lenne megcsinálni érzés "  kerít a hatalmába..Hezitálok egy darabig,  aztán a végső döntés előtt megfogalmazom magamnak: Igen, ha ezt most nem tenném meg, akkor tuti, hogy bánnám utólag és ekkor belevágok.

Így voltam tavaly is, amikor megláttam a Paksi Atomerőmű DIY pályázati kiírását.
Plussz eszembe jutottak az egyik kedves barátnőm szavai: " Azok akik a te blogodat követik, soha nem látnak semmit abból amit te igazából csinálsz. Soha nem mutatod meg a saját bútortuningjaidat és az állandó otthoni kavarásaidból sem mutatsz meg soha semmit. "
Igen nektek, a követőimnek én valóban csak egy Pinterestről válogató  nőci vagyok, lehetek a fejetekben.
Ami képzeljétek nem igaz, mert folyamatosan ténykedek, alkotok, festek itthon.Időnként szükségét érzem valaminek amit én csináltam. Tudom, hogy a három gyermek felnevelése is szép produktum, de én mégis sokszor kelek, keltem hajnalban azért, hogy valami mást is adjak magamnak, a családomnak.
A lényeg, hogy  hogy elindultam a fent említett pályázaton mert nem akartam kihagyni. :-)
Abba a 10%-ba végeztem, akik kaptak valamiféle díjat.
Úgy gondoltam, ha már nekik megmutattam a szekrényeimet, most nektek is bemutatom ezt a néhány fotót, kibillentve magamat a "Pinterestes nőci" szerepből. :-)  Tényleg csak néhányat mert összesen három darabot lehetett csatolni.
 A fotók tavaly Karácsony környékén készültek ( a téli fényviszonyok miatt talán kicsit sötétek ) és mivel azóta jelentősen megváltoztattam már a lakásunk ezen részletét nem tudok több fotót készíteni.- Ez is a folyamatos ténykedésem következménye.
Íme a két bútordarab, amikkel indultam a versenyen. Egy tálaló szekrény és egy komód.
A tálaló felújítása teljes mértékben az én munkám. A férjem tűzre dobta volna, olyan vacak állapotban volt. A komódot csak átfestettem, áthangoltam.
Nagyon szerettem, szeretem őket :-)
Remélem elnyerik a tetszéseteket :-)))

Enikő

1 megjegyzés:

  1. Tetszik a színvilágod! szívesen nézegetnék még képeket a saját dolgaidról :)

    VálaszTörlés