2016. február 19., péntek

Dekorok, hangulatok

Többször megfordult már a fejemben, hogy mennyire hiteles, hogy mindig olyan idillinek festem le az életünket. Ami alapvetően igaz is, de azért természetesen vannak kiugrások minden irányba.
Mivel egy kicsit napló szándékkal vezetem a blogomat és főleg a gyermekeimnek szánom majdan így megválogatom, hogy miről írok.
Most egy mélypont jön!
Ugyanis ma a toporzékolós hisztiig jutottam. Bizony én voltam :-)))
Hetek óta itthon ápolom a családot.
Ugyanis elutaztunk egy wellness hétvégére ahol a férjem a második nap belázasodott. Ő a szobában pihent én a három gyermekkel pörögtem. Hazajöttünk idő előtt és nem mondom, hogy pihenten. Majd a fiam robbant le, de szerencsére nem lázasodott be. Ezután a legkisebb kezdte az ugatós köhögést, majd a nagyobbik lányom lett lázas, majd a kicsi visszaesett.
Azt kérdezte tőlem egyszer egy kedves hölgy, hogy szoktam olyan állapotba kerülni mióta három gyermekem van, hogy "ááááááááá" :-))) Hát kérem mostanában szoktam és ma is ott voltam.
A mélypont előtti percekben nem akartam tejet, ráadásul hideg tejet adni a gyógyuló nagyobbik lányomnak. Vég nélkül sírva nyomta, hogy "tejet, tejet, hideg tejet". Mondtam szép szóval , hogy" nem lehet, mert a tej segíti a váladék képződést, a hideg ráadásul a torkodnak sem tesz jót". De hiába! Nyomta és nyomta. Majd a vitamint amit kanálba vittem utána a tiltakozása közepette hopp a pizsamámra borította. Na ezt követte  a hetek óta tartó tevékenységem toporzékolós mélypontja. :-)))
Na de aztán felszívtam magam! :-))
Mit nekem, hogy hetek óta csak a postás miatt jutottam ki a kapuba.
Mit nekem a folyamatos aggódás és nem alvás.
De tényleg mit nekem?!
A mélypontból lehet, hogy csúcspont lesz?!
Mert ma találtam egy sulit ami nekem való. Néhány hónap, de nekem való:-)


f. www.elmueble.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése