2014. július 23., szerda

Ausztráliából

Tavaly már említettem, hogy kiírtam az íróasztalunkra az álmaimat, álmainkat. Ekkor az egyik olvasóm felhívta a figyelmemet, hogy nagyon pontosan fogalmazzak. Ezért a számomra legfontosabbnak tartott pontnak külön szenteltem egy papírlapot és bizony részletesen leírtam, hogy mit is ill. pontosabban fogalmazva, hogy kit is szeretnék. Ugyanis ez a legfontosabb pont ekkor már a harmadik gyermekünk érkezése volt.
Hangsúlyozom, hogy természetesen az egészségi állapota volt a legfontosabb, de kitértem a természetére, az érkezés időpontjára ( a munkahelyem miatt ) és a nemére is.
Amíg nem fogant meg egyértelműen tudtam, hogy kislányt szeretnék. Aztán a fogantatás után egészen addig amíg nem tudtuk meg biztosan a nemét úgy éreztem nem szabad csak lányra vágynom, mert lehet, hogy fiú gyermekünk fejlődik odabent és akkor ....De boldogságomban mindegy is volt nekem. Szárnyaltam és szárnyalok azóta is. :-)
De most, hogy tudjuk, hogy egy "virágszál" ( virág nevet fog viselni ) fog érkezni a családunkba újra úgy érzem, hogy így fognak helyére kerülni az érzelmek, érzések, kötődések.
Már a gondolatát is imádom, hogy lesz, van egy darab drága nagy csibész fiunk és lesz ez új lányka aki tompítani fogja, egyensúlyba teszi drága Gyöngyünk iránt érzett rajongásunkat.

Hogy valóban működik -e az ilyen lista? Hogy valóban veszi-e az agyunk a parancsot?- Jelen esetben ugye a férjem is olvasta, látta naponta.- Hmm?
Hinni benne mindenesetre akkor is jó :-)