2014. január 1., szerda

Szép kezdés

Megkezdődött egy Új év!
Soha nem vártam egy évtől sem ennyit, mint az ideitől.
Könnyen lehet számomra sorsfordító :-) Próbálom felvenni a férjem optimizmusát és csupa jót remélek!!!

Annyira készültem a Szentestére, hogy ahogy lenni szokott nem jött össze.
Mármint nekem a maximalistának!
Pörögtem egész nap. Már reggel tíz órakor meg volt terítve. El is készültem mindennel mire megérkezett a család.
Éneklés, Jézuska, vacsi...és ekkor elkezdtem elkészíteni a férjem által korábban "szenzációsnak" minősített kakaós csigámat. Bedagasztottam és vártam, hogy megkeljen. De nem tette! Sajnos napokkal később rájöttem, hogy valószínű kifelejtettem belőle a cukrot. Várhattam, várhattuk!
Sírással küszködtem. Annyira akartam a tökéletes estét, apukám nélkül is, hogy a nagy igyekezetemben, persze, hogy elpuskáztam a dolgot.
A balos szériám fogfájással folytatódott. Az ügyeleten kötöttem ki. Csak tippeltek, nagy bajt nem találtak, így segíteni sem tudtak. Másnap már mindkét oldalról sugárzott a fájdalom. Ekkor félretettem az új fogkrémemet -pár hete vettem egy agyon dicsért bio változatot- és visszatértem a régire. Szerencsére a javulást hamar érezni kezdtem és azóta teljesen megszűnt az ínygyulladásom.

Két ünnep között kirándulni mentünk a családdal, barátokkal. Egy bob pályánál kötöttünk ki. A gyerekek a férjemmel csúsztak. A kislányunk a legnagyobb kanyarokban és sebességnél is kiabált, hogy "húú de jó, gyorsan apa"! Gondoltam én is kipróbálom, ha a lurkók ennyire élvezik. Én is apával mentem. Na kérem, elég rendesen a szivatás áldozata lettem. Azt hiszem ennél gyorsabban már nem tudtunk volna menni. Egyben szálltam ki, de nem jöttem extázisba, mint a gyerekek, hogy még egyszer, még egy utolsót. :-)

Nagyon kellemes buliban ünnepeltük az Új Évet!
Igaz, hogy egész este a zsepikért nyúlkáltam, mert sajnos ledöntött a 3 hete bennem bujkáló, gyerekek által hazahozott valami...Mégis annyira energikusnak érzem magam és szinte fel vagyok pörögve attól, hogy mennyi,de mennyi tervem van erre az évre.
Őszintén kívánom magamnak és nektek is hogy váljon valóra minden álmotok 2014-ben!!
Enikő