2014. november 6., csütörtök

Rózsaszín

Számomra meglepő irányba haladunk, haladok.
Mindig is kedveltem a finom, pasztell rózsaszín árnyalatot. Lehetett szó akár ruháról, cipőről vagy lakberendezési tárgyról bevállaltam időnként.
Amikor az első kislányunkat vártuk eszembe sem jutott azonban, hogy egy csipetnyi rózsaszín is legyen a szobájában. Sőt rózsaszín ruhákat sem vettem neki.
A szemem azonban új irányba kezdett vinni.
A lánykánkak ugyanis nagyon jól áll és még plussz azt is mondja, hogy ez a kedvenc színe.Értetlenül állok a dolog előtt, hogy alakult ez így?  Próbálok ügyelni legalább az arányokra.Legyen elég egy harisnya, egy kis hajgumi... Barátkozom a gondolattal, hogy rózsaszín, királylányos, csillogó ruhát kell vennünk, mint Aranyhajnak vagy a Jégvarázsos lányoknak.
Így esett, hogy az új babaszobában már lesz ebből a "finomságból". Festettem a lányoknak egy kis fésülködő, tükrös cuccost.
Mi lesz ebből?
Egy biztos tegnap felvettem én is a rózsaszín kabátomat :-)
Húú és mennyiszer használtam a rózsaszín szót :-)
Jöjjön akkor egy rózsaszínben bővelkedő lakás:f. http://www.skonahem.com/inspiration/Inspirerandehem/Pudriga-pasteller-och-1700-tal-i-Djurgardsvillan

3 megjegyzés:

 1. Majd eljön az idő, amikor még a csillár is királylányos, tündéres stb. lesz.Hogy hónapig képes lesz várni egy "szörnyű" akármire, amitől a szülő rosszul van, neki magának pedig csoda.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. :-)
   Most üvegesnél van. Ha hazajön és a helyére kerül, akkor lefotózom neked és küldöm :-)
   Enikő

   Törlés