2013. március 8., péntek

Rusztikus válogatás

Blog  lázban ég a  családom :-)
Minden hazaérkezéskor elhangzik a kérdés: Na hányan nézték ma meg a blogodat? Tippelőset is szoktunk játszani, főleg amikor rekord döntés történt:-)
Képzeljétek tegnap este még a fúrót is a kezébe vette a férjem, hogy a mai bejegyzésem olyan legyen, mint amilyet szeretnék, ugyanis a mai témához nagyon passzoltak az utóbbi időben beszerzett régiségeim és az egyiket mindenképpen a falon is szerettem volna lefényképezni. Lámpafénynél nem lett az igazi, de azért bevállalható :-)
Aki e rövid " blog fennállásom " óta rendszeres olvasóm, az már tudhatja, hogy régóta vonzódom a régi tárgyak felé. Szeretem a divatot is követni, de ennek a szenvedélyemnek inkább családi gyökerei vannak. Jó volt a papival régiség vásárokba járni, milyen jó!

Kedves Hölgy olvasók! Remélem sokan köszöntenek ma benneteket Nőnap alkalmából!






































Most jönnek az én képeim.
Őket már lekentem lenolajjal, ettől szépen felélénkült a színük.
A péklapátnak le lett vágva a hosszú nyele és így megrövidítve került a sulykolófákkal a falra. A körző önmagában is pompás szerintem.  Negyven centiméter a magassága, tehát nem kicsi .
A következő képen egy vályogvetőt láttok, ami a gyűjteményem  harmadik darabja. Mindegyiket polcnak használom és nagyon tetszenek. Különösen így hogy kedves kézműves figurákat ültetek rájuk.
Ez a maci a www.nosztalgiadesign.hu terméke. Nézzétek meg Gyöngyi oldalát a linken keresztül is és a Facebookon is keressetek rá. Szenzációs dolgokat csinál. Nagyon jó szívvel ajánlom!















 
f.www.pinterest.com, saját