2013. december 18., szerda

Elegáns Karácsony

Azt vettem észre, hogy úgy funkcionál nálam a blogom, mintha a naplóm lenne. Írom a történéseket a gyermekeinkről és kiírom magamból a saját gondolataimat. A saját világomról már lejött, hogy minden erőmmel próbálok visszatalálni a harmóniámba édesapa  nélkül is, viszont a gyerekekről lehet, hogy túl idilli képet festek. Nem szívesen írom le a "naplómba", hogy milyen hisztit rendezett az egyik csemetém a postán és stb..Ezeket az anyai szívem próbálja mielőbb elfelejteni. Megnyugtatok mindenkit vannak ilyen percek nálunk is :-)
Úgyhogy jöjjön inkább megint néhány kedves pillanat:

Azt kérdezte a kisfiam egyik este tőlem: "Anya tudsz titkot tartani? Válaszoltam, hogy persze. " Akkor elmondanád, hogy mit kapok a születésnapomra, ígérem nem mondom el senkinek. " ( A szülinap nyáron lesz .)

Nálunk az a szokás, hogy együtt megyünk el kiválasztani a karácsonyfát, amit majd elhoz a házunkba feldíszítve a Jézuska. Tegnap elmentünk egy fa árusító hely mellett sötétedéskor kocsival. Egy férfi éppen egy kisebb fával indult haza összekötözve. Egyből arra gondoltam, húha most összerakja a fiacskám, hogy magának viszi haza és akkor hogy is van ez?
Így szólt a kisfiam: "Anya te is örülnél annak a bokornak" ?
Megúsztam. Kisebb méretéről, sötétben, összekötözve nem ismerte fel a fenyőt.De világosban vagy jövőre már bajban leszünk a mesénkkel.f.www.elmueble.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése