2013. március 4., hétfő

A menta


Nagyon örülök, hogy a hétvégi ajtókoszorú válogatásom lett az eddigi legnézettebb bejegyzésem! Annak akinek tetszett jelzem, hogy ez már a második volt a múlt héten, tehát ha kicsit visszalépeget a blogon másik összeállítást is talál.

A mai választásom az új hóbortomra a menta színre épül. A www.vintagebazaar.hu oldalon belezúgtam egy menta színű székbe. Sajnos azt már megvették, de így is sikerült választanom egy menta darabot. Mindenképpen meg fogom mutatni, ha hazaérkezik! Ajánlom az oldalukat nagyon! Feltétlenül nézzétek meg, ha még véletlenül nem ismeritek. Legyetek gyorsak a válogatásnál, mert nagyon népszerűek, nem véletlenül !

Tehát ma menta! Nekem nagyon bejön! Általában nem szoktam nyitni a divatszínek felé, de mivel ez a zöld árnyalata nem tudok elmenni mellette. A zöld a nagy nagy kedvencem! Ezért fordulhatott elő az is, hogy szétnézve a lakásunkban, megállípítottam, hogy nekünk már eddig is sok menta tárgyunk van. Pld. zsíros bödön ( szintén a Vintagebazaar-tól ), süteményes doboz, virágos fotel a nappaliban, ébresztő óra.
Jöjjön hát a válogatásom:











































f.www.pinterest.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése